Nieuws

Grand Prix van Bahrein 2017 verslag

Sebastian Vettel heeft de Grand Prix van Bahrein 2017 op zijn naam geschreven. De Duitser van Ferrari won de race mede door de perfecte pitstopstrategie die zijn team voor hem had bedacht. Voor Max Verstappen eindigde de race in een nachtmerrie. Na een start en eerste pitstop raakten zijn remmen oververhit waardoor zijn race eindigde […] Lees meer »

Grand Prix van Sjanghai, China 2017 verslag

Lewis Hamilton heeft de Grand Prix van China 2017 weten te winnen. De Brit startte van pole-position en gaf die positie, in wisselende omstandigheden, niet meer uit handen. Max Verstappen wist vriend en vijand te verrassen door vanaf de zestiende startplek binnen één ronde al in de top-7 te rijden en uiteindelijk te finishen op […] Lees meer »

Grand Prix van Melbourne, Australië 2017 verslag

Sebastian Vettel heeft de openingsrace van het seizoen 2017 op zijn naam geschreven. De Duitse viervoudig wereldkampioen had een slimmere pitstop strategie waardoor hij halverwege de race voor Lewis Hamilton terecht kwam. Die leidende positie zou Vettel niet meer weggeven. Max Verstappen eindigde als vijfde. Lees meer »

Grand Prix van Abu Dhabi 2016 verslag

Nico Rosberg heeft zich in Abu Dhabi voor het eerst tot wereldkampioen weten te kronen. In de spannende slotrace van het seizoen in Abu Dhabi was Lewis Hamilton de beste, maar voor Rosberg volstond een podiumplaats om zijn eerste wereldtitel binnen te halen. Max Verstappen wist zich in een inhaalrace naar de vierde plaats te […] Lees meer »

Grand Prix van Brazilië 2016 verslag

De Grand Prix van Brazilië 2016 is gewonnen door Lewis Hamilton. In een knotsgekke regenrace was hij soeverein en wist hij met gemak de rest van het veld achter zich te houden. De strijd om de wereldtitel ligt hierdoor nog helemaal open voor de laatste race in Abu Dhabi. De hoofdrol werd echter opgeëist door […] Lees meer »

Grand Prix van Mexico 2016 verslag

Lewis Hamilton heeft zijn kansen op een vierde wereldtitel in leven gehouden door de Grand Prix van Mexico 2016 op zijn naam te schrijven. Na opnieuw van pole-position te zijn vertrokken wist de Brit zijn Duitse rivaal en teamgenoot Nico Rosberg eenvoudig achter zich te houden. Max Verstappen en Sebastian Vettel zorgden in de slotfase […] Lees meer »

Grand Prix van Verenigde Staten 2016 Verslag

Lewis Hamilton heeft de Grand Prix van de Verenigde Staten 2016 gewonnen. De Brit startte van pole-position en gaf zijn leidende positie gedurende de race niet meer uit handen. Max Verstappen deed lang mee om een podiumplaats, maar zag een mooie klassering na 28 ronden in rook opgaan toen zijn krachtbron er de brui aangaf. […] Lees meer »

Grand Prix van Suzuka, Japan 2016 verslag

Nico Rosberg heeft de Grand Prix van Japan 2016 op zijn naam geschreven. De Duitse leider van het wereldkampioenschap startte van pole-position en zijn leidende positie kwam tijdens de race geen moment echt in gevaar. Max Verstappen wist na een bloedstollend gevecht met Lewis Hamilton de tweede plaats binnen te halen, en pakte daarmee zijn […] Lees meer »

Grand Prix van Sepang, Maleisië 2016 verslag

Daniel Ricciardo heeft verrassend de Grand Prix van Maleisië 2016 weten te winnen. De Australiër van Red Bull profiteerde optimaal van de pech die Lewis Hamilton kreeg. De van pole gestarte Engelsman blies in leidende positie zijn motor op. Max Verstappen kende deze keer wel een goede start en werd uiteindelijk knap tweede achter zijn […] Lees meer »

Grand Prix van Singapore 2016 verslag

Nico Rosberg heeft de Grand Prix van Singapore 2016 op zijn naam geschreven. De Duitser van Mercedes wist zich als snelste te kwalificeren voor de race en gaf zijn leidende positie tijdens de race niet meer uit handen. Max Verstappen startte als vierde maar kende, net als in België en Italië, een slechte start. Hij […] Lees meer »

Copyright F1reis.nl 2017 | F1reis.nl is onderdeel van Dik.nl