Nieuws

Grand Prix van de Verenigde Staten 2017 verslag

Lewis Hamilton moet nog even wachten op zijn vierde wereldtitel. De Brit was voor de vijfde keer in zes GP’s de beste, maar omdat Sebastian Vettel tweede werd is het gat gegroeid tot 66 punten, met nog 75 punten te verdelen. Max Verstappen moest door een motorwissel achteraan beginnen, kwam tot de vierde plaats en […] Lees meer »

Grand Prix van Japan 2017 verslag

Lewis Hamilton heeft opnieuw een megaslag geslagen in de strijd om het wereldkampioenschap. De Brit won de Grand Prix van Japan terwijl Sebastian Vettel uitviel met motorproblemen. Max Verstappen legde Hamilton opnieuw het vuur aan de schenen, maar moest genoegen nemen met een knappe tweede plaats voor teamgenoot Daniel Ricciardo. Lees meer »

Grand Prix van Maleisië 2017 verslag

Max Verstappen heeft de Grand Prix van Maleisië op fenomenale wijze gewonnen! De Nederlander, die een dag eerder 20 kaarsjes uit mocht blazen, passeerde Lewis Hamilton na vier ronden en gaf die leidende positie niet meer weg. Vandaag zat het eindelijk eens mee voor Verstappen die al zoveel pech kende dit seizoen. Hamilton liep opnieuw […] Lees meer »

Grand Prix van Singapore 2017 verslag

Lewis Hamilton heeft zijn voorsprong in het wereldkampioenschap met 25 punten uitgebreid. De Brit wist de GP van Singapore te winnen nadat grote rivaal Sebastian Vettel na 1 ronde al uit de wedstrijd lag na een crash met teamgenoot Kimi Räikkonen en, helaas voor ons, ook Max Verstappen. Lees meer »

Grand Prix van Italië 2017 verslag

Lewis Hamilton heeft de macht gegrepen in het wereldkampioenschap. De drievoudig wereldkampioen heeft de Grand Prix van Italië op zijn naam geschreven. Door de derde plaats van Sebastian Vettel heeft de Brit nu een voorsprong van drie punten op de Duitser en dat is voor het eerst dit seizoen. Max Verstappen begon na een gridstraf […] Lees meer »

Grand Prix van België 2017 verslag

De Grand Prix van België had de race voor Max Verstappen moeten worden. Tachtigduizend fans van Verstappen waren, gehuld in het oranje, naar het circuit van Spa-Francorchamps gekomen om de Nederlander te zien. Maar het werd een drama, voor de zesde keer viel Verstappen uit. De race werd uiteindelijk gewonnen door Lewis Hamilton voor Sebastian […] Lees meer »

Grand Prix van Oostenrijk 2017 verslag

Valtteri Bottas heeft de Grand Prix van Oostenrijk weten te winnen. De Fin van Mercedes begon de race vanaf Pole-position en gaf die leidende positie niet meer uit handen. Het podium werd compleet gemaakt door Sebastian Vettel en Daniel Ricciardo. Hamilton moest genoegen nemen met de vierde plaats. Voor Max Verstappen eindigde de race voor […] Lees meer »

Grand Prix van Groot-Brittannië 2017 verslag

Lewis Hamilton heeft de Grand Prix van Groot-Brittannië gewonnen. Voor de Brit betekende het zijn vijfde overwinning op Silverstone en zijn vierde op rij in de Britse GP. Aangezien Hamilton ook pole had gepakt en de snelste ronde reed in de race betekende dit een grand slam. Valtteri Bottas eindigde als tweede en Kimi Räikkonen […] Lees meer »

Grand Prix van Hongarije 2017 verslag

Sebastian Vettel heeft zich weten te herstellen van zijn tegenvallende resultaten in de vorige races. In Hongarije kwam de coureur van Ferrari als eerste over de finish voor teamgenoot Räikkonen en Valtteri Bottas. Bottas kreeg zijn podiumplek cadeau van Hamilton in de laatste bocht. Max Verstappen kende een tumultueuze start maar wist uiteindelijk knap als […] Lees meer »

Grand Prix van Azerbeidzjan 2017 verslag

Daniel Ricciardo heeft de spectaculaire Grand Prix van Azerbeidzjan op zijn naam geschreven. De teamgenoot van Max Verstappen kende een uitstekende dag en maakte optimaal gebruik van de vele uitvalbeurten en ongelukjes op de baan. Max Verstappen kende evenals in Canada een goede start, lag op koers voor minimaal een plek op het podium, maar […] Lees meer »

Copyright F1reis.nl 2019 | F1reis.nl is onderdeel van Dik.nl | Privacy statement