Nieuws

Grand Prix van Azerbeidzjan 2017 verslag

Daniel Ricciardo heeft de spectaculaire Grand Prix van Azerbeidzjan op zijn naam geschreven. De teamgenoot van Max Verstappen kende een uitstekende dag en maakte optimaal gebruik van de vele uitvalbeurten en ongelukjes op de baan. Max Verstappen kende evenals in Canada een goede start, lag op koers voor minimaal een plek op het podium, maar […] Lees meer »

Grand Prix van Rusland 2017 verslag

Valtteri Bottas heeft zijn eerste Grand Prix uit zijn carrière op zijn naam geschreven. De Fin, die dit jaar de overstap naar Mercedes heeft gemaakt, kende een razendsnelle start en lag na bocht één al aan de leiding. Max Verstappen heeft het maximale uit zijn race weten te halen. Vanaf een zevende startplek eindigde Max […] Lees meer »

Grand Prix van Monaco 2017 verslag

Sebastian Vettel heeft de Grand Prix van Monaco op zijn naam geschreven. De viervoudig wereldkampioen kende de beste pitstopstrategie van de toppers. Max Verstappen had lang zicht op het podium maar zijn strategie pakte minder goed uit dan die van teamgenoot Daniel Ricciardo, die daardoor derde werd. Max moest genoegen nemen met de vijfde plaats. […] Lees meer »

Grand Prix van Spanje 2017 verslag

Max Verstappen heeft zijn huzarenstukje van vorig jaar in de Spaanse Grand Prix geen vervolg kunnen geven. De race van de Nederlander zat er na bocht één al op na een aanvaring met Kimi Räikkonen. De overwinning ging naar Lewis Hamilton die van pole vertrok. Doordat naast Verstappen en Räikkonen ook Valtteri Bottas uitviel kon […] Lees meer »

Grand Prix van Canada 2017 verslag

Lewis Hamilton heeft de Grand Prix van Canada weten te winnen. De Brit vertrok van pole-position en gaf zijn leidende positie nooit weg gedurende de race. Max Verstappen kende een wereldstart, maar hij viel uit met problemen aan de accu. Opvallendste feit was dat Lance Stroll in eigen huis eindelijk punten wist te scoren voor […] Lees meer »

Grand Prix van Bahrein 2017 verslag

Sebastian Vettel heeft de Grand Prix van Bahrein 2017 op zijn naam geschreven. De Duitser van Ferrari won de race mede door de perfecte pitstopstrategie die zijn team voor hem had bedacht. Voor Max Verstappen eindigde de race in een nachtmerrie. Na een start en eerste pitstop raakten zijn remmen oververhit waardoor zijn race eindigde […] Lees meer »

Grand Prix van Sjanghai, China 2017 verslag

Lewis Hamilton heeft de Grand Prix van China 2017 weten te winnen. De Brit startte van pole-position en gaf die positie, in wisselende omstandigheden, niet meer uit handen. Max Verstappen wist vriend en vijand te verrassen door vanaf de zestiende startplek binnen één ronde al in de top-7 te rijden en uiteindelijk te finishen op […] Lees meer »

Grand Prix van Melbourne, Australië 2017 verslag

Sebastian Vettel heeft de openingsrace van het seizoen 2017 op zijn naam geschreven. De Duitse viervoudig wereldkampioen had een slimmere pitstop strategie waardoor hij halverwege de race voor Lewis Hamilton terecht kwam. Die leidende positie zou Vettel niet meer weggeven. Max Verstappen eindigde als vijfde. Lees meer »

Grand Prix van Abu Dhabi 2016 verslag

Nico Rosberg heeft zich in Abu Dhabi voor het eerst tot wereldkampioen weten te kronen. In de spannende slotrace van het seizoen in Abu Dhabi was Lewis Hamilton de beste, maar voor Rosberg volstond een podiumplaats om zijn eerste wereldtitel binnen te halen. Max Verstappen wist zich in een inhaalrace naar de vierde plaats te […] Lees meer »

Grand Prix van Brazilië 2016 verslag

De Grand Prix van Brazilië 2016 is gewonnen door Lewis Hamilton. In een knotsgekke regenrace was hij soeverein en wist hij met gemak de rest van het veld achter zich te houden. De strijd om de wereldtitel ligt hierdoor nog helemaal open voor de laatste race in Abu Dhabi. De hoofdrol werd echter opgeëist door […] Lees meer »

Copyright F1reis.nl 2017 | F1reis.nl is onderdeel van Dik.nl