Artikelen

Formule 1 Busreizen

Busreizen naar de Formule 1 Een busreis naar een Formule 1 Grand Prix is een van de voordeligste en makkelijkste manieren om een keer een F1 race mee te maken. Overal wordt voor gezorgd: van het toegangskaartje tot een eventuele hotelovernachting en natuurlijk de reis zelf. Het enige wat je hoeft te doen is wat […] Lees meer »

Formule 1 Vliegreizen

Vliegreizen Formule 1 Wanneer je naar een F1 race gaat die relatief dichtbij is dan ligt het al snel voor de hand om met de auto naar het circuit af te reizen. Met eigen vervoer of een busreis boeken naar de Grand Prix van België, Oostenrijk of Frankrijk is vaak een prima optie. Wanneer je […] Lees meer »

Welke Grand Prix’ hebben een Oranje tribune en hoe bestel je tickets?

Een Formule 1-Grand Prix bezoeken is een hele belevenis, maar hoe kun je als fan van Max Verstappen nu een betere beleving krijgen dan samen met andere Oranje fans. De Grand Prix van België en Oostenrijk hebben een speciale oranje tribune! 2020 Grand Prix met een Oranje tribune: Red Bull Ring, Oostenrijk 2020 Spa Francorchamps, […] Lees meer »

Alle informatie over de Spa-Francorchamps Camping

Spa-Francorchamps biedt de unieke mogelijkheid om lekker te kamperen tijdens het Formule 1-weekend. Dit is bovendien een goedkoper alternatief en het is gezellig om met alle andere Formule 1-fans samen het weekend te beleven op de camping. Bij de Grand Prix van België zijn twee campings ingericht. Aan de westkant (gele zone) en aan de oostkant […] Lees meer »

De 3 goedkoopste Formule 1-bestemmingen

Een Formule 1-weekend bezoeken staat bekent als een dure grap. Logisch dan ook dat je gaat kijken naar de wat goedkopere bestemmingen. Dit is echter wel lastig, omdat je ook afhankelijk bent van de prijzen van het vervoer en de overnachtingen. Skyscanner heeft in 2016 een onderzoek gedaan naar de goedkoopste bestemmingen en het mooie […] Lees meer »

Wat is de beste Formule 1 app?

De Formule 1 kent enkele interessante apps. De apps tonen nieuws, de laatste ontwikkelingen en live uitslagen van de formule 1 grand prix. In dit artikel bespreken we de bekendste en leukste F1 applicaties: Lees meer »

Hoe wordt de startpositie en startopstelling in de Formule 1 bepaalt?

De startopstelling in de Formule 1 wordt bepaalt aan de hand van de kwalificatie die op zaterdag wordt verreden. De coureur die zich voor de laatste sessie weet te kwalificeren en daarin de snelste tijd weet neer te zetten mag vooraan beginnen. Althans, dit is meestal het geval, maar niet altijd. Dit komt omdat er […] Lees meer »

Hoe werkt de puntentelling in de Formule 1?

Wereldkampioen in de Formule 1 word je door het meeste aantal punten van alle coureurs te vergaren gedurende het seizoen. Maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk? Lees meer »

© F1Reis.nl.nl 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement