Artikelen

De 10 hoogtepunten van Nico Rosberg

Na jaren van net niet was 2016 het jaar van Nico Rosberg. Voor het eerst in zijn carrière wist hij zijn rivaal Lewis Hamilton te kloppen waarmee hij, net als zijn vader Keke in 1982, wereldkampioen werd. Het was voor Rosberg meteen reden om ermee te stoppen. Stoppen op het hoogtepunt. GP Bahrein 2006 Nico […] Lees meer »

De 10 hoogtepunten van Michaël Schumacher

Michaël Schumacher is, uiteraard, de meest succesvolle Formule 1 coureur aller tijden met zeven wereldtitels. De Duitser debuteerde tijdens de Grand Prix van België van 1991 voor het team van Jordan. Hij reed de race niet uit, maar viel dermate op dat hij voor de volgende race al een contract verdiende bij Benetton. Vanaf toen […] Lees meer »

De 10 hoogtepunten van Ayrton Senna

Ayrton Senna is misschien wel de meest populaire Formule 1-coureur die ooit geleefd heeft. Niet eens zozeer door zijn sportieve prestaties, maar vooral door zijn persoonlijkheid. Hij stond bekend als een echte ambassadeur voor de sport en voelde zich voor niemand te groot. Het feit dat hij in het harnas stierf heeft helaas bijgedragen aan […] Lees meer »

Copyright F1reis.nl 2016 | F1reis.nl is onderdeel van Dik.nl