Welke Grand Prix’ hebben een Oranje tribune en hoe bestel je tickets?

oranje tribune verstappen

Een Formule 1-Grand Prix bezoeken is een hele belevenis, maar hoe kun je als fan van Max Verstappen nu een betere beleving krijgen dan samen met andere Oranje fans. De Grand Prix van België en Oostenrijk hebben een speciale oranje tribune!

Max Verstappen is hot. Na een dik jaar bij Toro Rosso mocht de Nederlander meteen door naar het grote Red Bull waar hij zijn eerste race meteen mee won. Tijdens de Grand Prix van België en Oostenrijk zijn dan ook speciale oranje tribunes te vinden waar alle fans van Max Verstappen zich op kunnen verzamelen. Dat er voor deze twee landen is gekozen is niet zonder reden.

Nederland heeft geen Formule 1 Grand Prix meer sinds 1985. Veel Nederlanders gaan daarom vaak naar België en Duitsland toe om een race te bekijken. Max Verstappen heeft een Belgische moeder en is in België geboren en opgegroeid. Hierdoor heeft hij ook veel Belgische fans, ondanks dat de Belgen dit jaar hun eigen coureur hebben in de persoon van Stoffel Vandoorne. Dit maakt een keuze voor een eigen tribune op Spa niet zo heel gek. De tribune beleeft in 2017 zijn vuurdoop op Spa.

Het team van Max Verstappen is Oostenrijks. Het Red Bull concern heeft een eigen circuit in Oostenrijk, en ook nog het juniorenteam Toro Rosso in handen. Dit maakt Oostenrijk een belangrijke plaats in de Formule 1 en dus ook voor Max Verstappen. Door de centrale ligging is het aantrekkelijk om ook in Oostenrijk, de thuisbasis van Red Bull, een eigen tribune op poten te zetten. In 2016 was deze tribune er al en ook in 2017 komt hij weer terug. Hij is zelfs uitgebreid van duizend naar een capaciteit van vijfduizend plaatsen!

Via www.gptours.nl boek je tickets voor deze Grand Prix.

Copyright F1reis.nl 2019 | F1reis.nl is onderdeel van Dik.nl | Privacy statement